Stappen om variatie toe te voegen aan uw programma voor gezond gewichtsverlies

 

Afwisseling is het kruid van het leven, en tevreden zijn met een gezonde levensstijl is haalbaar als je buiten de gebaande paden kunt denken. Als je een gezond afslankprogramma volgt, kan de ervaring soms een beetje saai worden als je je creativiteit niet gebruikt om manieren te vinden om het door elkaar te halen. Te veel mensen stoppen voordat ze zichzelf de kans geven om dagelijks geluk te vinden door gezonde beslissingen te nemen.

Als het erop aankomt, zijn er dingen die u moet doen in elk programma ketoxplode gummies voor gezond gewichtsverlies. Het allerbelangrijkste is de juiste voeding. Voor mij is het elke ochtend in de vorm van een warme kop groene thee, gevolgd door een op soja gebaseerde eiwitdrank en vitamines. Zo ben ik 15 jaar geleden meer dan 70 kilo afgevallen en zo heb ik sindsdien een ideaal gewicht behouden. Wat houdt me daarbuiten op de been? Verscheidenheid!

Als je eenmaal goed begrijpt wat er nodig is om af te vallen, kun je die kennis gaan gebruiken om verschillende manieren te vinden om dezelfde resultaten te behalen. Op die manier eet je niet elke dag dezelfde maaltijden en sport je op dezelfde manier op dezelfde tijden. Het is geweldig om een routine te hebben, maar als je geen afwisseling hebt, kan het erg snel saai worden. Hier zijn 3 stappen om u te helpen variatie toe te voegen aan uw programma voor gezond gewichtsverlies.

Stap 1: blijf bij wat je leuk vindt

Je zult nooit ergens aan vasthouden, tenzij je manieren vindt om de dingen die je graag doet op te nemen. Als pizza eten iets is waar je van houdt, dan zou je niet het gevoel moeten hebben dat je het moet elimineren, alleen maar omdat het je niet helpt om af te vallen. Pizza en ander junkfood is prima als het af en toe wordt gegeten. Stel doelen voor gewichtsverlies om jezelf een of twee keer per week te belonen met voedsel waar je van houdt en dat misschien niet de grootste voedingswaarde heeft. Eet ze gewoon niet elke dag!

Aangezien lichaamsbeweging een essentieel onderdeel is van een gezonde levensstijl, is het ook nuttig om afwisseling in uw trainingen aan te brengen. Hiermee voorkom je niet alleen verveling, je vermijdt ook blessures en plateaus. Maak de routines van je favoriete oefeningen leuk en gevuld met een verscheidenheid aan bewegingen. Als je keer op keer dezelfde routines en bewegingen uitvoert, blijft je geest niet geΓ―nteresseerd en blijft je lichaam niet goed geproportioneerd. Ik wissel joggen, fietsen en rolschaatsen af.

Stap 2: Wees creatief

Als je eenmaal een goed begrip hebt van het soort voedsel dat een gezond plan voor gewichtsverlies succesvol maakt, wees er dan creatief mee. De eiwitshake op basis van soja die ik elke ochtend eet, is in poedervorm. Je denkt toch niet dat ik elke dag dezelfde smaak drink? Ik gebruik mijn creativiteit om nieuwe recepten te bedenken. Hetzelfde gebeurt met maaltijden. Niets is erger dan proberen beter te leren eten door altijd hetzelfde soort voedsel te moeten kiezen dat precies op dezelfde manier is bereid.

Hetzelfde geldt voor het bewegingsgedeelte van uw programma voor gezond gewichtsverlies. Ik vertelde dat ik doordeweeks verschillende activiteiten afwissel. Een manier waarop ik er creativiteit aan toevoeg, is door verschillende routes en verschillende afstanden te kiezen. Ik sport ook met verschillende vrienden en luister naar andere muziek op de dagen dat ik alleen sport. Beperk jezelf ook niet tot een sportschool. Ga naar buiten en waardeer je omgeving. Er is veel te zien!

Stap 3: Blijf nieuwsgierig

Het maakt niet uit hoeveel verschillende soorten voedsel er te eten zijn, er is altijd wel iets dat je nog nooit hebt geprobeerd. Of het nu gaat om de manier waarop iets wordt bereid of een tropische vrucht waar je nog nooit van hebt gehoord, nieuwsgierig zijn naar het uitproberen van nieuwe dingen zal je altijd helpen om afwisseling toe te voegen aan je programma voor gezond gewichtsverlies. Wat gebeurt er als je nieuwsgierig bent naar iets dat je nog nooit hebt geprobeerd? Je vindt het leuk of je houdt er niet van… maar je zult het nooit weten, tenzij je een open geest hebt en leert vertrouwen op je nieuwsgierigheid.

Er zijn zoveel voordelen aan nieuwsgierig zijn als het gaat om lichaamsbeweging. Het is de enige manier om nieuwe spieren op te bouwen waarvan je niet wist dat je ze had, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en nieuwe vrienden te ontmoeten om mee te trainen. Als je ooit iemand iets hebt zien doen waarvan je denkt dat je het niet leuk zou vinden, probeer het dan zeker en beslis dan. Misschien merk je dat het iets is dat je leuk genoeg vindt om toe te voegen aan je allegaartje met oefeningen, alleen maar om nog meer afwisseling te hebben.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *