Lantaarnpalen op zonne-energie

 

Lantaarnpaalverlichting is een essentieel onderdeel van elk landschapsverlichtingsplan. Ze verbeteren niet alleen het uiterlijk van uw huis, ze voegen ook ‘s nachts veiligheid en veiligheid toe aan uw huis voor uw familie en vrienden.

Lantaarnpalen op zonne-energie zijn eenvoudig overal in uw landschap te installeren zonder elektrische bedrading en kunnen u geld besparen op uw elektriciteitsrekening. Met efficiΓ«nte technologie op zonne-energie ontvangen ze hun energie van het solar lamp dat de ingebouwde oplaadbare batterijen dagelijks oplaadt door de zon, die op haar beurt de lamp ‘s nachts verlicht. Eenvoudig te installeren, gewoon op een zonnige locatie plaatsen om overdag op te laden, en wanneer de nacht valt, wordt de ingebouwde sensor automatisch ingeschakeld en biedt verlichting tot 8 uur per nacht.

Lantaarnpalen op zonne-energie zijn verkrijgbaar met een 7 voet gepoedercoate gegoten aluminium paal en zijn uitgerust met één enkele lamp op zonne-energie, twee of zelfs drie armaturen op zonne-energie. De helderste zou degene moeten zijn met 3 verlichtingsarmaturen, waardoor de lichtopbrengst drie keer zo helder wordt. Elk armatuur is verkrijgbaar met 5 tot 8 heldere LED’s en maakt gebruik van een reflectorkegel om het licht te verspreiden, waardoor een lichtopbrengst ontstaat die vergelijkbaar is met die van een gloeilamp van 40 tot 60 watt. Aangezien de lantaarnpalen op zonne-energie zijn gemaakt van zwaar gegoten aluminium en 7 voet lang zijn, wordt aanbevolen om ze stevig vast te schroeven op een plat oppervlak of in de basis in beton te installeren om te voorkomen dat ze kantelen of omvallen.

Lampen op zonne-energie zijn ook beschikbaar voor bestaande palen, perfect voor het vervangen van oude, verouderde of niet-werkende gas- of elektrische lampen. Deze zijn ook verkrijgbaar met één enkele lamp op zonne-energie, twee of zelfs drie lampen op zonne-energie en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Elk van deze vervangende lampen is uitgerust met een voet van 3 inch en bevestigingsmiddelen voor installatie op uw bestaande paal. Verwijder gewoon uw oude lamparmatuur en vervang deze door uw nieuwe zonnepaallamp.

Kies uit een breed scala aan stijlen en kleuren om uw landschap een nieuwe look te geven en uw huis op elegante wijze te verfraaien. Eenvoudig overal te installeren zonder elektrische bedrading en kan u in de loop der jaren duizenden euro’s aan elektriciteitskosten besparen. Ze zijn weerbestendig en extreem veerkrachtig in alle regio’s van het land. Ze zijn een ideale verlichtingsoplossing voor opritten, paden, terrassen, patio’s, binnenplaatsen, rond zwembaden of andere buitenruimtes die ‘s nachts licht nodig hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *