De beste gratis Android-apps voor sportfans

 

Net als alle andere categorieΓ«n Android-apps, zijn de sport-apps die beschikbaar zijn voor je Android-telefoon zeer divers. Naar mijn mening is deze specifieke categorie misschien wel de meest diverse vanwege alle verschillende sporten die over de hele wereld worden gespeeld. Bij elke sport horen natuurlijk honderden Android-apps.

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een app waarmee je de vele Europese voetbalcompetities kunt bijhouden, heb je op zijn minst wat hulp nodig voordat je begint met het downloaden van apps. Als je blind gaat, is de kans groot dat je tien apps downloadt die klinken alsof ze de truc zouden doen voordat je er een vindt die de helft doet van wat je zou willen! Zo is het nu eenmaal. Ik hoop alleen dat als je op die manier apps gaat vinden, je dat doet met gratis apps, anders zou je al snel honderden dollars kwijt kunnen zijn.

Nog een laatste opmerking: ik ga me concentreren op gratis Android-sport-apps die nu populair zijn en in de toekomst populair zullen zijn. Nou dat is duidelijk, toch? Niet bepaald – veel van de apps vliegen naar de top van de Breda Nieuws ranglijst omdat het een bepaalde tijd van het jaar is of er een groot sportevenement gaande is (Wereldbeker of de Olympische Spelen). Ik kijk ook naar de pure kwaliteit van de app en de ontwikkelaar van de app. Op deze manier, als je een geweldige voetbal-app wilt (ofwel US Football of regulier voetbal), zou je nu en in de toekomst best tevreden moeten zijn met degene die ik opsom…

Hoewel er veel Android-sport-apps zijn die veel meer doen dan alleen sportnieuws verstrekken, concentreer ik me op gratis Android-apps voor sportfans op deze specifieke lijst.

Sportnieuws Profvoetbal

Als je een grote NFL-fan bent, zou deze app op je telefoon moeten staan. Dit is een geweldige app om te hebben voor een speldag of als je net als ik bent en elke statistiek voor elke speler wilt opzoeken! De gebruikersinterface is stijlvol en niet te druk.

CBS Sports Pro-voetbal

Ik zou eigenlijk niet twee Android-apps voor profvoetbal op mijn lijst moeten hebben, maar het is de populairste sport in de VS en als je erover nadenkt, waarom zou je er dan niet drie hebben? Misschien ga ik niet zo ver. Dit is een geweldige voetbal-app voor iedereen, maar hij is echt gericht op degenen die Fantasy Football spelen via CBS Sports. Log gewoon in en je hebt volledige controle over je fantasieteam!

NBA Game Time Lite 2009-10

Dit is de officiΓ«le NBA Android-app van vorig seizoen. De app van komend seizoen wordt zeker nog beter! Het biedt alle speler- en teamstatistieken, real-time scores en zelfs tv-informatie, zodat je kunt zien op welk kanaal je favoriete team speelt! Als je een NBA-fan bent en je wilt een zelfstandige professionele basketbal-app, dan is dit je beste optie.

F1 LIVE RACEN

Ben jij een Formule 1-fan? Ik zal je wat vertellen, eerlijk gezegd ben ik niet zo’n fan, maar dat betekent niet dat ik niet van deze app hou. Deze gratis Android-sport-app biedt meer dan alleen live updates voor elke F1-race over de hele wereld. Eenvoudig en duidelijk, de graphics en de functies zijn leuk. Als u deze app downloadt, zult u niet teleurgesteld zijn!

FotMob 5.0 – Live voetbal

De beste voetbalcompetities van over de hele wereld worden gevolgd op deze app. Sommigen van hen zijn de Premier League, Serie A, Primera Division en Allsvenskan. Ik kan nog wel even doorgaan, maar ik zou echt geen idee hebben waar ik het over heb, haha. Ik geef toe dat ik niet de grootste voetbalfan ben, maar ik heb deze app bekeken en het is een zeer solide, professioneel gebouwde app die ik iedereen zou aanraden.

ESPN ScoreCenter

Ik zou echt niet veel meer moeten zeggen dan dat dit de officiΓ«le ESPN-app is. Heck, dat ga ik niet doen: ESPN is tenslotte “The Worldwide Leader In Sports”!

SportTap

Dit is weer meer een sportportaal. Alle grote sporten komen aan bod in deze app en het is duidelijk waarom honderdduizenden mensen er echt van houden! Het is smaakvol gedaan en je zult nooit klagen over een gebrek aan statistieken of informatie.

Als je op zoek bent naar slechts één gratis Android-sportapp om aan je sportfixatie te voldoen, kun je niet fout gaan met ESPN ScoreCenter of SportsTap!

Major League Baseball-nieuws

Er zit op het randje te veel (niet op een slechte manier) honkbalinformatie in deze app gepropt! Als je geen genoeg kunt krijgen van MLB, moet je deze gratis Android-app nu downloaden. Naast alle standaardstatistieken, klassementen en resultaten heeft elk team zijn eigen pagina en kun je je eigen RSS-feed aanpassen via deze app!

MMA-nieuws

Alle laatste resultaten, aankomende wedstrijden en octagon-roddels die je maar wilt! Als je van Mixed Martial Arts houdt, is dit de app die je moet downloaden. IMO, het blaast elke andere MMA-gerelateerde Android-app weg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *